Ambient on/off

Kryengritja e ardhshme

Id-partypresident Nnsewrw WEq     AL Albania     National rank: 10    

Vice President

07ef1f4f7eb8bba4c186f3546339bdcf Emmanuel Malaj

Secretary General

B049b1e49a1bea1cdafb39fb393651fc NaTee Ferr

Info

Open Wiki page

Kryengritja e ardhshme është partia e njerëzve që janë të rinj dhe që po ngacmohen nga njerëz të moshuar. Bashkohu me ne për fuqizimin e njerëzve.

Members 3

Orientation Center-left, Anarchist

Elections

Icon_position_politics_partypresidentParty presidency

Party President

Next election in23 days 0 candidates  

Icon_position_politics_congressmanCongress

0 congress members

  0%  of Congress

   

Next elections in 5 days

Icon_position_politics_presidentCountry presidency

Kabesos
988

Winner

Next elections in 13 days

No candidate proposed

List of eRepublik shortcuts

(press ESC to close)
Close

Report Content

 

Mission complete

Mission rewards: