Ambient on/off

Duhet Bere!!!!(2)

12 Day 1,869, 03:28 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Se pari Gezuar Vitin e Ri ne radhe te pare.Pasi ne artikullin tim te pare me emrin duhet bere une dhash mendimin tim ne lidhje me Mu-te dhe Partite vura re se shume persona po me thonin qe une jam komunist.Une nuk jam komunist une jam 1 patriot

read more »

Duhet bere !!!!

23 Day 1,865, 09:56 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Ne loje duhet te kete vetem 1 parti.Ne kete parti te hyjne te gjithe lojetaret aktiv te eAlbania.Partine ta drejtoj presidenti i eAlbania.Partia te kete keshillin e saj i cili te zgjidhet nga populli.Keshilli bashke me Presidentin te marrin … read more »

Resursi i Kolumbise!!!!!

1 Day 1,864, 05:51 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Eksportuesja me e madhe bimes se bukur.

Ne loje prodhohet gruri kurse ne te vertete :Pastaj mblidhet :

[img]http://veja.abril.com.br/061206/imagens/[/img]

read more »