Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks

Типови 26.03.2017

4 Day 3,413, 20:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

фудбал:

12:30 Verona - Pisa - 1 _____________________ LOSE 1:1
14:30 Lecce - Fondi - 1 _____________________ WIN 2:0
16:30 Gubbio - Parma - GG ___________________ WIN 1:4
15:45 Doncaster - Plymouth - T1 2+ __________

read more »

Типови 25.03.2017

4 Day 3,413, 01:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

фудбал:
Switzerland - Latvia - 1&2-4 ________ LOSE 1:0
Belgium - Greece - 1-1&2+ ___________ LOSE 1:1
Luxembourg - France - 2-2&4+ ________ WIN 1:3
Nuneaton - Fylde - GG3+ ____________ WIN 4:1
Accrington - Grimsby -

read more »

Типови

5 Day 3,412, 15:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Кој ме знае, знае дека добро ми оди кладилницата па ако сакате можам да правам статии скоро секој ден со типови од фудбал, кошарка (нба и еуролига), тенис и ракомет...

Се што ќе треба е да праќате по некое "endorse" (зш сум е-сиромашен хехе) ако с

read more »

св.Педерник Амерички

5 Day 3,374, 10:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пред да го празнувате СВ Валентин помислете си пред се што празнувате.

Кој е СВ Валентин?

Императорот Клавдиј Втори издал наредба :
Младите момчиња што биле спремни за воена служба да немаат право да се женат ( помеѓу себе ) затоа што тоа ќе

read more »

Враќање :)

8 Day 3,246, 01:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Се вратив од двоклик па кој сака нека ме аддни за пријател 🙂

фала 😛 🙂 🙂

read more »