Ambient on/off

ПОМОШ

6 Day 1,369, 13:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ми треба помош за да можам да купам q4 тенкара со чија помош ке можам да отвориме нова паравоена со еден другар.....
Паравоена во која секој ќе биде рамноправен ќе има право на глас и ако остане како сега да се произведува по 16 q4 weapons ќ

read more »

Вистината за ScymeX и неговото „Банирање“

8 Day 1,290, 07:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Внимание!!! Содржината што следува е многу доверлива и брутална така да не се препорачува за луѓе со слаб компјутер или лица повозрасни од 50 години. 😃


Пред нееколку часа ми се јавија од тајните служби(мојте) дека имаат досие која ја зеле од д

read more »

Револтиран!!!

7 Day 1,284, 07:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам крајно револтиран и изнервиран од начинот со кој админот „НАШ“ со однесува кон нас Македонците.
Сега ке ви раскажам што ми се случи пред неколку минути:

Го оставив еРепов уклучен и отидов да поиграм малку кантер 🙂 .Играв

read more »

SITE SELETE SE VO LOMBARDIJA!!!! HITNO SKROZ!!!

3 Day 1,260, 06:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќе бидам краток и јасен.
Потребни се 4000+ луѓе да станат жители на регионот Lombardy.

Претходната цел заеднички ја остваривме, Umbria стана главен град и во моментов имаме 4 "покемони"

- Овошје
- Риба
- Шалитра (или како и да се преведува н

read more »

Што е тоа црвено и страшно на картата на еСветот?

11 Day 1,259, 04:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова ми е прва статија ја замислував на друг нацин но ми се прузесе прилика и ете мојата прва статија.
Се шетев така низ картата на еСветот и забелезав несто страсно 🙂 .
и ве прашувам "Што е тоа црвено и страшно на картата на еСветот?"

read more »