Ambient on/off

Петиција за правата на Македонците во туѓина [en/mk]

53 Day 3,426, 13:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

кликни тука/ klick here...

Target of the petition, seeking recognition of driving licenses … read more »

WORLD CAMPAIGN A CONGRESS FOR CUBA

5 Day 2,615, 05:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Бесплатно политичко емитување

Статијата која следи е реобјавување на статија од еКубанците. Ставовите искажани овде не се мои, само им правам услуга пошто сакаат што повеќе луѓе да ја видат статијата.

Оригинална статија е овде
read more »

Околу законот за објавување војна [dDejan]

19 Day 2,196, 15:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонки и еМакедонци

Многу џева се дигна околу законот за објавување војна на Грција. На жалост тој закон кошта многу пари али не верувам дека постои некој еМакедонец кој верува дека Ред Торнадо намерно го пуштил тој штетен закон. До сег

read more »

Ден на мaкедонската револуционерна борба [dDejan]

17 Day 2,164, 14:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

На денешен ден, пред 120 години, формиран е Македонскиот револуционерен комитет од кој подоцна произлезе Внатрешно Македонската Револуцонерна Организација (ВМРО) или Внатрешно Македонско-Одринска Револуционерна Организација (ВМОРО). Комитетот е форми

read more »

Дали се исплати да работиш во твоите фирми [dDejan]

41 Day 2,089, 04:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Здраво еМакедонијо !

Најверојатно веќе сте запознаени со новите измени кои ги воведе Плато. На кратко од денес има нов данок кој го плаќате на државата и кога работите во своите фирми

read more »