Ambient on/off

Besnikeria e nje ushtari

6 Day 2,371, 06:34 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Në letërsinë angleze, rrëfehet një ndodhi e cila u mësohet fëmijëve në shkollë. Gjatë luftës së dytë botërore, ushtarët britanikë ndiheshin të rraskapitur, me moral të rënë dhe u mungonte vullneti për të vazhduar luftën. Shumë prej tyre ndiheshin të

read more »

How to Live With a Doberman Pinscher

10 Day 2,208, 03:13 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

The Doberman pinscher is a smart, loyal, elegant and strong breed. These dogs are versatile and highly trainable for use as companions or guards. The Doberman pinscher first came into existence in Europe in the late 19th century when breeders read more »

AMERICAN PARADOX

54 Day 1,929, 07:54 Published in USA USA Political debates and analysis Political debates and analysis
SO FUNNY.........PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
and the last adventure THE US … read more »

Gallata ne chat

1 Day 1,914, 00:46 Published in USA USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
[img]http://img844.imageshack.us/img844/6063/70[/img] … read more »

NO COMMENT

2 Day 1,893, 06:34 Published in USA USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »