Ambient on/off

Statistika dhe Analizë rreth MU të Ushtrisë Shqiptare

23 Day 1,768, 11:19 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisPërshëndetje!

Ky artikull do tju paraqes të dhëna statistikore për njësitë ushtarake shqiptare të marra nga egov4you.


[img]http://img16.imageshack.us/img16/4034/[/img] … read more »

Top 100 lojtarët e Shqipërisë (Q7 hit / strength)

31 Day 1,763, 10:23 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis
'Top lojtarët e Shqipërisë (Q7 hit/strength)'
http://egov4you.info/country/citizens/167
të dhëna read more »

Top MU dhe ushtarët e Shqipërisë për muajin e fundit

18 Day 1,762, 01:57 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Dëmi read more »

[egov4you] Artikull guidë - opsionet MINI, STRIKES dhe PULSE

8 Day 1,760, 09:58 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikPërshëndetje!

Ky artikull ka për qëllim informimin rreth përdorimit të statistikave nga egov4you.info
I shërben si antarëve të qeverisë ashtu edhe qytetarëve të thjeshtë … read more »

[RAPORT No.2] Punimet e Kongresit

14 Day 1,732, 06:25 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje qytetarë të Shqipërisë!

Sot në gazetën Vox Albania po publikoj raportin e dytë të punës së Kongresit të … read more »