Ambient on/off

Претседателска Кандидатура[Grand Admiral Kristijan]

108 Day 1,746, 14:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро вечер почитувани.
Ја пишувам оваа статија со цел да ја објавам мојата кандитатура на претстојниве претседателски избори во земјата. Ерепублик играм активно уште од кога ја почнав играта пред година и 6 месеци и за таа активност можат да посвед

read more »

[G.A.Kristijan]Македонскиот комплекс на самоуништување

13 Day 1,527, 14:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добро вечер.После денешниов ден навистина немам коментар за определени поединци.Се да се прави само за да се дојде до определени придобивки.Сите сакаат да им биде нешто безплатно,барање на тенкови за да маваат за нашата држава определени квази патрио

read more »

[G.A.Kristijan]Македонскиот Менталитет

45 Day 1,526, 05:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден.Како еден од претседателите на партии во нашава мала и напатена држава би сакал да се обратам до сите вас во врска со обвинувањава што летаат на сите страни.

Би сакал да ве прашам сите вас без разлика на партиска определеност да се запра

read more »

[G.A.Kristijan]Инкорпорација на конгресот и владата

19 Day 1,503, 15:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Да ја отпочнам статијава со стандардната честитка за нова година.Ви посакувам на сите многу срека и здравје во новата година.Да се фрлиме сега на работа.
Да се најде начин да се инкорпорира конгресот со владата е нешто што е многу тешко но јас како

read more »

Кандидатура за Претседател на Конгрес [Grand Admiral Kristijan]

17 Day 1,498, 08:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав еМакедонијо

Дојде време и јас да ја објавам мојата кандидатура за Претседател на Конгресот. Накратко ќе објаснам што планирам да воведам во Конгресот и на кој начин ќе функционира. Па да почнеме

Доколку ја добијам подршката од мнозинств

read more »