Ambient on/off

Daily Order

9 Day 1,761, 10:14 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Sic mund ta keni vene re ne diten 1761 te eRepublik, 15/09 ne RL , shumica e batalioneve te Njesise Ushtarake Albania D-2 nuk kane akoma DO. Kjo gje vazhdon deri ne oren 19:00 (me oren e Shiperise) dhe nuk dihet nese do te kujdeset dikush per kete

read more »

Luftetaret eShqiptare

7 Day 1,752, 14:28 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Sipas eRepublik , eAlbania ze vendin e 11 per numri i popullsise me 7268 syresh. Po mendoja me vete , ku jane gjithe keta lojtare ?! Dhe po ju sjell ketu disa shifra te sigurta dhe te tjerat me hamendesime.

Albania D-1 ka 1380 anetare.

read more »

Te ndihmojme njeri tjetrin

15 Day 1,748, 11:19 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ky artikull pason artikullin tim te meparshem ( http://www.erepublik.com/en/article/iniciativa-sub-2112661/1/20 ) per iniciativen qe nese realizohet e ndihmon jashtzakonisht shume eShqiperine.

Deri tani Subscribet kane ecur me ritme jo shume te

read more »

eAlbania top 10 Citizens

8 Day 1,747, 03:22 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Keta jane 10 te paret ne renditjen Nacionale. Nuk di nese jane te gjithe aktive por duken te forte. Shpresojme te kemi sa me shume ne keto nivele.

1 - Eros_Alb http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3046030

2 - Maaxxy http://www.

read more »

INICIATIVA SUB

32 Day 1,746, 12:19 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Kur harxhova 2 Gold per te hapur kete gazete , qe ne diten e dyte qe kisha filluar lojen , kisha per qellim qe te ndaja me lojtaret e rinj si une disa njohuri qe sapo i kisha mesuar.
Ju garanotoj qe kur e kam nis kete gazete nuk kam pas asnje

read more »