Ambient on/off

25 коментари [3/3]

44 Day 2,468, 04:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Се надевам ќе соберам 25 ком.

За шаут:

25 коментари [3/3]
http://www.erepublik.com/en/article/25-3-3--2429604/1/20

Голотија


>малце
>да
>ви
-- … read more »

еРепубликански „Ладен Предизвик“ + 25 коментари [2/3]

26 Day 2,467, 08:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Кој сака да направиме еРепубликански „Ладен Предизвик“ нека коментира и за мисија и ќе се предизвикаме да имаме барем да имаме активна интересна занимација надвор од границите на играта.

За шаут:

еРепубликански „Ладен Предизвик“ + 25 коментари

read more »

еРепубликански „Ладен Предизвик“ + 25 коментари

39 Day 2,467, 02:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Кој сака да направиме еРепубликански „Ладен Предизвик“ нека коментира и за мисија и ќе се предизвикаме да имаме барем да имаме активна интересна занимација надвор од границите на играта.

о7

За шаут:

еРепубликански „Ладен Предизвик“ + 25 ком

read more »

DO? What is this sheet ? .... I will say CO

6 Day 2,202, 14:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Знам DO значи Daily Order а за што се користи ?


Знај некој ?

Иначе јас после долго време ( можеби еден месец, а можеби и два месеци ) завршив DO. Чудо еРепубликанци :) Изгледа после долг

read more »

Искуството на еден англичанец со неговите потстанари Македонци

17 Day 2,198, 08:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Во овие стресни мигови на еМакедонскиот народ решив по долго време од 3-4 месеци да напишам статока која можеби ке го развесели еМакедноскиот народ.
*Краток дел на статијата:
***-Во приказнава се раскажива за искуствата на еден англичанец со некој

read more »