Ambient on/off

[Fricke] Bilo je to nekad davno, na brdovitom Balkanu !

34 Day 2,166, 04:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

BILO JE TO NEKAD DAVNO NA BRDOVITOM BALKANU !




o7

read more »

[Fricke] Моја перспектива на случувањата, односи со алијансата и пријателите !

49 Day 1,983, 03:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден на сите пред се од Диктаторот кој сеуште ве нема напуштено ,

Моменталната ситуација на еМакедонија, нашиот сојуз, пријатели самиот Балкан како регион па и пошироко е премногу комплицирана за да може да се опише на едноставен начин. Работ

read more »

[MK][EN] Важно Влажно Важно!!!!!!

168 Day 1,512, 06:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[MK]

Морам да признаам, се работи за кладба.. xD
Не се работи за голд, работата е озбилна!!
Треба да соберам над 500 претплати и гласови... Ако успеам во тоа, мојата поJака половина вети Dirty Dance (у превод стриптиз 😃 )..

Please help! :

read more »

Конгрес - Октомври 2011

49 Day 1,463, 16:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik



Здраво Македонијо,

Како што ни е веќе познато, се ближи 25, се ближат Конгресменски избори. Следува период во кој ке се претставуваат кандидатури, ќе се бараат гласо … read more »

Конгрес - Октомври 2011

26 Day 1,440, 11:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis



Здраво Македонијо,

Како што веке знаеме, на 25 Октомври се одржаа Конгресменските избори на кои од вкупно 155 пријавени, беа избрани 43 конгресмена. Избори како избо … read more »