Ambient on/off

★ ПРЦ - Неделни награди / PRC Weekly awards ★

18 Day 2,730, 04:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите.
(English version)

Како што најавивме изминатата недела, македонската во

read more »

Избори за Претседател

76 Day 2,661, 11:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Малце ми беше досадно а гледам дека нешто слабо кандидатури има па еве една од трета гледна точка.
Сите сличности со постоечки личности се случајни. Освен оние кои не се.[img][/img]

read more »

АНКЕТА ЗА ДИКТАТОР

62 Day 2,654, 09:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Се надевам дека сите имавте можност да прочитате и да се информирате за новите промени. Кој не прочитал еве .

Па така само прашање на време е кога некој од страна т.е. јужните ќе ни

read more »

Elite Military Unit PRC Recruiting

69 Day 2,642, 04:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Hello citizens of the new world. This article will present you the new Elite military unit PRC.Two week after our creation we

read more »

ПРЦ во Македонски стил

43 Day 2,589, 16:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќе кажете многумина дека ова што се случи во оваа рунда е имбецилно , дека се трошат во непотребна битка за 50 голд место да се договорат , но малце сеир не е на одмет деновиве 😃
пс: остајте нешто за грците ќе треба и против нив да се пука 😃

Ал

read more »