Ambient on/off

Eden krst,edna vera,edni brakja!

21 Day 2,713, 15:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[MK]

Сите многу добро се сеќаваме на оваа слика,ние ја направивме да биде таква!
Слика од 1000 зборови,многу љубов и поштување а добивме нож во грб.

Дали дозволивме да група Тролови не скара?
Дали … read more »

Благодарам

0 Day 2,712, 14:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Што е убаво кога си дома ... 🙂read more »