Ambient on/off

Ракија Моја Мила!

50 Day 1,448, 05:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

РАКИЈА МОЈА МИЛА

Ракија моја мила каде ли си се скрила
сонцето чим зајде ракија ке се најде
доста се спие време е да се пие

Во кафана јас си седам ракија си редам
шопска ќе си боцнам
прсте ќе си лапнам ракиј … read more »

СУБ за СУБ! Уште 200 Претплати!

11 Day 1,445, 05:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво

Ќе ве замолам ако може да ми ставите суб на весникот уште 200 претплати ми требаат за ММ медал. Незнам од која причина секојдневно ми паѓаат по повеќе од 30-40 суба. Затоа не бидете мрзи и дајте по едно субче, не боли!

Сите оставете ги в

read more »