Ambient on/off

Nuk ia vlen!

40 Day 2,086, 09:44 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Të dashur bashkombasë, ky është artikulli , mesazhi, fjala ime , e fundit që po ndegjoni nga ana ime.
Nuk do e zgjas shumë, por do themë dy ose tre fjali. Arsyet e mia janë të thjeshta, ketij komuniteti i kam dhenë shumë nga koha ime, dhe realisht

read more »

Kemi një ekip, me besim, dhe gati për punë.

17 Day 2,080, 16:37 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisTë dashur bashkombasë,

Fillimisht, dua të uroj të gjithë shqiptaret pa dallim për të arituren e madhe të komunitetit tonë, futjen e njesisë kombëtare shteterore në top 50 , e cila nuk do të mund të … read more »

Message for Belarus

78 Day 2,078, 12:40 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Belarus after Air strike
[img]http://img189.imageshack.us/img189/1706/[/img] … read more »

Bashkë për garën.

40 Day 2,072, 09:47 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysisTë dashur eShqiptar, mendoj se të gjithë duhet të bashkohemi pranë një njësie USHTARAKE SHTETERORE e cila duhet të quhet TEAM ALBANIA e pranë të cilës do të bashkohemi të gjithë pa dallim njesie e … read more »

Përformanca e dobët e FPZH-Edukimit.

37 Day 2,070, 05:41 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisKy është raporti i fundit i FPZH-së , që tregon për performancen e ketij fondi dhe edukimin e të rinjëve. Raporti po e … read more »