Ambient on/off

2 Години ДЕМОНС - Слики !

85 Day 1,951, 03:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да не должам многу, ова е за сите кои не дојдоа 😃

Ако не е проблем вот + суб, сепак сакам да зберам ММ 🙂

Сл 1

Сл 2

Сл 3

read more »

Кандидатура за претседател II дел [Crash And Burn]

58 Day 1,811, 10:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Драги еМакедонци,

Оваа статија е продолжеток на мојата кандидатура. Првиот дел може да го прочитате овде: http://www.erepublik.com/en/article/-i-crash-and-burn--2148058/1/20

Се надевам дека со оваа статија ќе ви доловам дел од целите и … read more »

Кандидатура за претседател I дел [Crash And Burn]

77 Day 1,806, 14:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Најпрво да ви посакам се најдобро на сите кои ќе го прочитате овој вовед во мојата кандидатура и да ви се заблагодарам за посветеното време.

На оваа игра не сум толку долго политички активен колку што се некои од противкандидатите, но тоа воопшто

read more »

Амбасадорски Извештај за Германија

4 Day 1,791, 13:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво на сите. Јаско како амбасадор во Германија накратко ќе се обидам да ви ја доближам оваа земја.

Општи Информации:

Главен Град:Ресурси:
Германија има +

read more »

Емпириска анализа на монетарниот пазар [MK]

12 Day 1,722, 16:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Пред некое време ја читав статијата на Tritius, па решив да ви ја преведам со дозвола на оригиналниот

read more »