Ambient on/off

Banka e Shqiperise - tori01 -- Update

10 Day 3,482, 23:32 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Fillimisht dua tju tregoj accountin e bankes. Ka qene per vite i pa perdorur dhe i harrur nga te gjithe.

Ky eshte accounti i bankes: https://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/5309810

Si CP i muajit Maj , kam kerkuar nga

read more »

Shqiperia dhe Kosova

11 Day 2,952, 02:21 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Kjo loje vazhdon te me habis sepse eshte pasqyrim i sakte e jetes reale ne Shqiperi edhe Kosove gjithashtu.

Megjithse eshqipria ka territore me shume se me parpara dhe eshte ne pozite shume te mire edhe nga ana ekonomike -- lojtaret shqiptaret

read more »

Scammer Alert

16 Day 2,392, 04:48 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Beware from scamer Monnonus

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/6675825

PS i dint send him cc i just made a mistake it needed to go to another one

read more »

1 Iken 1 Vie

12 Day 2,371, 02:24 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Para disa kohesh tori01 tha qe do e linte kete loj dhe keshtu ndodhi. Qe sot acc e tij e menagjon dikush tjeter. Shpresoj qe tia kalojm sa me mir se bashku.

read more »

Nje tradhtar me pak

48 Day 2,315, 03:03 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Pershendetje miq dhe "armiq" virtual.

Ky do te jete artikulli im i fundit ne erepublik.

Une kam 23 muaj qe e luaj kete loje pothuajse cdo dite. Dhe mund te them pa frike se eshte loja me e bukur online qe kam luajtur ndonjehere.
Me … read more »