Ambient on/off

Интересни изрази!

3 Day 1,840, 05:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Лесна жена: Термин кој се употребува за жена со морални вредности на маж.

Врска: Процес на трошење на огромни количини пари, време и енергија со цел подобро запознавање на некој кој моментално можеби и не ви се допаѓа нешто посебно, … read more »

Неверство + Виц на денот

11 Day 1,834, 04:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Се враќа жената порано од работа и го фаќа мажот и во спална како води љубов со многу привлечна помлада жена.
- Свињо ниедна! Како се осмелуваш да ми го направиш ова на мене – твојата верна жена, мајката на твоите деца! Те напуштам. Сакам развод вед

read more »

Приемен тест за полицајци!

22 Day 1,822, 03:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Кандидатите мора да знаат да читаат, или пишуваат – двете работи не се неопходни. Помошни средства не се дозволени.

Рок за решавање на тестот – 8 часа.

Секој кој ќе препишува, ќе добие дополнителни пет бода поради исклучителна иницијатива.

С

read more »

Дневникот на еден морнар!

4 Day 1,816, 23:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

31.08.1883 Запловивме на запад, се надеваме дека ќе најдеме и нов континент. Екипажот е добро расположен, храната е одлична, имаме 5 женски со нас и многу се среќни.

31.10.1883 Компасот ни рикна, се ориентираме по сонцето и ѕвездите (кога не е обл

read more »

Како се зафркнале мажите!

8 Day 1,786, 00:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Вака некако изгледало кога Бог го создавал светот. Бог го создал магарето и рекол: Ти ќе се викаш магаре. Ќе ринташ по цел ден и ќе те викам глупав.

Ќе живееш 20 години.

Магарето одговорило:

- Ух, тоа не звучи како добар живот. Може ли да жи

read more »