Ambient on/off

Со наградна игра до 50 Q6 Тенкови, 50 Q2 Леба и 50 MKD [KRAJ]

31 Day 1,876, 12:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

╔══╦╗─────╔═╗╔═╦╗────╔═╗
╚╗╔╬╬═╦═╦╦╣═╣║║║╠═╦╦╦╣═╣
─║║║║╬║╩╣╔╬═║║║║║╩╣║║╠═║
─╚╝╚╬╗╠═╩╝╚═╝╚╩═╩═╩══╩═╝
────╚═╝

Правила за учество во наградната игра:
1.Subscribe
2.Vote
3.Број на Subscribe i Vote во коментар.

Победникот ке се одбере по случ

read more »