Ambient on/off

Misioni i Ri ::

34 Day 1,834, 04:07 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik
[img]http://img812.imageshack.us/img812/5062/[/img] … read more »

Si ta rregullojme ... ?

5 Day 1,817, 10:35 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Tema : Si te blejme Gjerat Shtes me GOLD :

Lojtare te nderurar kam vendosur qe te shenoj kete artikull per te ndihmuar njeri tjetrin , pasi qe edhe vet me ndodhi kjo .

Ne rregull .

Pasi qe jane disa oferta per te blere pjeset e read more »

Intervistat me ... ??

24 Day 1,812, 11:19 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Lojtare te nderur kam verejtur qe kohet e fundit jane bere disa pytje per
rivotimin e Kosoves, gjithashtu kam vrejtur qe kohet e fundit jane bere ofedime midis lojtareve, dhe per nje luft qe do te organizohet me 28 Nentor?

Pasi qe i verjeta

read more »

Ja dhe Rezultatet ..

7 Day 1,810, 14:21 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Siq ju kam thene edhe ne artikullin e kaluar ( Lexo ) qe do e publikoj se si votuan per nga numri i lojtareve qe jane te regjistruar nga secili shtet

Ja

read more »

Si Hyri Kosova ne eRepublik..

17 Day 1,809, 02:47 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Votimet dhe Rezultatet se si hyri Kosova ne eRepublik

Kjo ishte një sondazh shumë i ekuilibruar dhe rezultatet përfundimtare janë pothuajse e pamundur për t'u parashikuar. Secili prej opsioneve disa herë kanë pasur shumicën e votave. Megjithatë,

read more »