Ambient on/off

Предлог- Како поорганизирано да се пука

18 Day 1,453, 05:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Идејата за оваа статија ми дојде на 10.11 2011 кога го земав првиот БХ медал. Имав собрано зимница и онака интуитивно почнав да пукам во третата битка во Атика за да земам медал. За минутка испукав 200-300к кога увидов дека и Аексил пука во истата би

read more »

Hypnotoad Commands You

0 Day 1,444, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Hypnotoad Commands you:
SUBSCRIBE TO THIS NEWSLETTER!!
SUBSCRIBE TO THIS NEWSLETTER!!
SUBSCRIBE TO THIS NEWSLETTER!!read more »

Дури ги чекаме манекените од Милано да нападнат

14 Day 1,210, 12:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)


И мене ми е досадно како и на повеќето вас да ги чекам манекените од Италија да нападнат. Со цел да ве расположам и за да ви помине времето најдов некои изреки на познати Македонци низ светот и нивното размислување за војната хахахаха. Незнам за си … read more »

Пронајди го натрапникот (прв дел)

7 Day 1,195, 04:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

read more »

Весела Математика: Формула за продуктивност и пресметка на плати за работниците

10 Day 1,185, 13:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

[Не сум навикнат на новиот текстуален едитор извинете ако имам некој грешки]

Гледам дека дека многу млади бизнисмени вклучувајќи ме и мене отворија фирми и не гледаат како да ги формулираат платите, туку само гледаат да ја стават највисокат … read more »