Ambient on/off

Тимот и кандидатура на Red Tornado

76 Day 2,170, 08:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Зборовите мора да станат дела !
Делата мора да станат победа !


Одкако ја разгледавте програмата и мојата кандидатура ви го представувам и тимот со кој ќе ја славимread more »