Ambient on/off

Анализа - цена храна/оружје [EDIT]

8 Day 2,397, 13:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Долго време немам видено ваква анализа за тоа, на времето само Lazarosa правеше 🙂, колку чини оружје и храна за одреден број на удари.

Да напоменам, не е земено во предвид инфлуенсот што се прави и бројот на убиени противници, што и не ми е целта

read more »

Бал Вампиров

12 Day 1,544, 10:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Сакам да споделам со вас едно одлично искуство, на кое неодамна имав прилика да присуствувам. Станува збор за мјузикл „Бал Вампиров“, базиран на филм од Роман Полански од 1967 година.
Само ќе презентирам неколку видео клипчиња, се надевам дека ќе ви

read more »