Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

For Macedonia

НЕКОЈ ДРУГ ТЕКСТ ЗА ИГРАВА

12 Day 2,472, 16:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Се работи за онлајн игра која што ви овозможува со регистрација да се поврзете со илјадници други вистински играчи од различни земји. Почнувате така што си барате работа, се вработувате, и треба да работите секој ден. Играта на граѓаните им овозможув

read more »

AJ DA NEDOLZAM KLIKNI OVDE I KOMENTIRAJ BILO STO

44 Day 2,468, 03:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Komentiraj te bilo sto

read more »

ZA DZABE E SE... NE NE BIDUVA ZA NISTO

4 Day 1,901, 15:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

KAKO STO GLEDAM ZA DZABE E SE ... POVTORNO SE VRATI NISKATA CENA.... DZABE E SE AKO NE SE OBEDINIME. 5 DENOVI SE MACIME AMA IZGLEDA NE NE BIDUVA.
SEKOGAS KE POSTOJAT KODOSI KOI KE NI JA EBAT DRZAVATA.
ZA KOGO KE SE ZRTVUVAME KOGA NIKOGAS NE SME SE

read more »

КАКО ДА СЕ ВРАТИ еМАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА

34 Day 1,899, 16:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

многу размислував но само еден начин има за да се спасиме самите себеси од оваа еСиромаштија, во понатамошниов текст ке го пастирам маилот кој го препратив до сите моментални продавачи на маркетот околу 74 играчи.

Бi te zamolil da go trgnes

read more »

BLAGODARAM NA SITE...THANKS TO ALL

1 Day 1,675, 13:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

BLAGODARAM NA NASITE PRIJATELI I NEPRIJATELI ...
GO DOBIV POSAKUVANIOT MEDAL...
THANKS TO ALL WHO GIVE THEIR SUB FOR MY MM MEDAL

read more »