Ambient on/off

SA E MIR PO DOKET KOSOVA ME SHQIPERINE

1 Day 2,200, 13:01 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Sa shume po e ndiej veten krenare kur po e shof harten ku Kosova dhe Shqipëria jan ne nje shtet te perbashket, duhet te pushojme deri sa Kroacia ta merr teritorin e vet te fuqizohemi dhe ti mbrojme tokat tona ne Ballkan, ti tregojme Europes qe

read more »

Prodhimet ushqimore

0 Day 2,197, 19:23 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Keto dite prodhimi ushqimore do te zvoglohet cmimet do te jene Katastrofale ne rast sulmi nuk do te jemi ne gjendje te mborohemi, preferohet qe te rriten prodhimet individuale per disa dite resht nese deshirojme te sulmojme Kosoven pasi qe Kroacia

read more »

Te okupuar dhe te dobesuar.

5 Day 2,164, 09:36 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Sic ju kam tregu strategjine Srbo-malazeze para 1 muaji ajo eshte duke ndodhur Serbia eshte duke u munduar neper mes Malit te zi te hyne ne lindje tek territoret tona ne Indi.
Mbas maskes se Malit te zi fshihet Serbia dhe Ky eshte vetem fillimi i

read more »

Cfar eshte strategjia e re e qeveris?

8 Day 2,156, 16:42 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Une personalisht ju keshilloje nje strategjie, te okupuar se te okupuar duhet te kerkojme territore te reja, po nese dojme qe te destabilizohet gjendje ne Europe ne duhet te sulmojme vendet te dobeta qe jane aleate te Vendeve te medha.

Nese

read more »

Kongresi Amerikan me i sigurt se kurre.

1 Day 2,143, 00:30 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Congrès américain sécurisé

Depuis 18 mois, le congrès américain est régulièrement envahi par des membres de l’American Freedom Alliance, un parti fait d’étrangers et principalement de serbes. Ces congressistes avaient pour habitude de

read more »