Ambient on/off

Речено сторено!!!

20 Day 1,771, 08:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Се започна вака

http://prntscr.com/g7df6

BakiMKD
http://prntscr.com/g7dw8

ScymeX
http://prntscr.com/g7dyz
read more »

НЕКА ВИ Е МАКА - Собиранка Радовиш - 19ти Ноември - Сабота

99 Day 1,464, 09:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Најпрво ВИ СЕ ИЗВИНУВАМ за тоа што малку почекавте сите за оваа статија, а се надевам дека ќе ми биде извинето од ваша страна откако ќе ги погледнете сликите.

Па редно е и да започнам да ви доловам дел од случувањата и амбиентот кои што се случува

read more »

Дружење (собиранка) – Радовиш – 19ти Ноември 2011 – 20:00 часот

79 Day 1,451, 19:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После малку двоумење за датум, се одлучив нашето дружење во Радовиш да биде на горе спомнатиот тајминг.
Досега имаше неколку дружења кои се одржаа на различни места во Македонија, некои од нив биле големи, некои мали, но како и да е, на сите тие дру

read more »

danakmkd - Кандидатура за конгресменски избори - Епирус

19 Day 1,433, 21:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ова е моја прва кандидатура за конгресмен,

па по тој повод би сакал да кажам некој збор за моите залагања:

Моите залагања досега беа и ќе бидат пред сЕ:
1. Мо

read more »

pak bag ?

22 Day 1,398, 11:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Во текот на третата битка „Republic of Macedonia vs Greece - Aegean Islands“ намерно или немамерно се случија, а можно е и уште да се случуваат багови, од кои успеав да фатам само 2, а додека на вториот за малку неуспеав да го фатам онака како што тр

read more »