Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Vesnik vo koj gi ima informaciite koi vas ve interesiraat,za naj vlijatelnite IGRACI vo eMakedonija !
INTERVJU Magazin
STO IMA NOVO
lista na intervjua > erepublik.com/en/article/1636028

Последната Статија

57 Day 2,387, 02:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Статијата не е пишувана по редослед на годините и случувањата.
Ќе почнам од мојата најголема грешка, а таа е … read more »

Слеп патник

34 Day 2,383, 03:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Со болд се битните нешта, доколку не ви се чита.

Борбата продолжува, поробениот за слобода, а слободниот за совршенство !

Ова изрека комплатно се поклопува со мојте сваќања и гледишта кон животот, но ја одбрав затоа што е Македонска патр … read more »

Интервју со efiljo II

42 Day 2,364, 12:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


По подолго време објавувам интервју, како што знаете гостин ни е efiljo II познат е по многу нешта ќе имате можност да го запозаете подобро, да не напоменувам интервјуто не е за секој.read more »

Нема поголем пораз од откажувањето !

35 Day 2,314, 04:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ниту една окупација не е трајна, доколку ние не одлучиме да биде трајна !

За реланоста нема што да пишувам, сме минале низ се и сме опстоиле би било смешно да правиме споредба со маките кои ги имаме на оваа игра, но доколку го земеме примерот о
read more »

Македонија и сојузите

47 Day 2,287, 03:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Пред година ипол добивав дневно по пет пораки, од видни играчи кој ги споделуваа идеите за тоа како да функционира еМакедонија иако незнам зошто мене ми пишуваа и тоа прекина и но повторно веќе неколку недели добивам пораки со идеи како да функционир

read more »