Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

Manticore Неделен предизвик

3 Day 3,143, 04:56 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublikПочнувајќи од Ден 3,143 па се до Ден 3,149 ,ќе бидете во можност да го отклучите новиот тенк Manticore.Се што треба да направите да го добиете овој тенк е е да освои … read more »

[New Update] Холдинг Компании

14 Day 3,140, 09:41 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublikАдмините најавуваат нова промена во играва (Holding Company) која ќе биде се со цел да се подобри економијата. Новата промена започнува од Ден 3145 [по Е-Републик вр … read more »

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Day 3,075, 02:48 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … read more »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Day 2,899, 06:22 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … read more »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Day 2,898, 04:49 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … read more »