Ambient on/off

Мојата прва статија

66 Day 1,288, 10:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Немам некоја дарба за пишување, ама гледам сите имаат весници, па зошто не и јас. Ќе бидам краток. Само сакам да ја изразам мојата поддршка до еМакедонија, претседателот Струмјанин и нашите херои на чело со Scymex. Се надевам еден ден ќе го повториме

read more »