Ambient on/off

Sekoj do MM medal!

32 Day 1,739, 07:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Најлесен начид до ММ медалот без купивање на претплати и со малку вложен труд е МММ проектот.
Се што треба да направите е да го пополните ОВОЈ ДОКУМread more »

Со слога до успех!

24 Day 1,697, 05:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во првиот дел на мојата статија малку ке се задржам на случувањата во МКД во последниот период а потоа да дадам неколку предлози кои се надевам може да се искористат за доброто на нашата татковина.
Ова што се случува во еМакедонија последниот период

read more »