Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Kommunism är inte kärlek. Kommunism är en hammare, en hammare vi använder för att krossa våra fiender.

MSAP bjuder på bröd!

42 Day 2,086, 14:49 Published in Sweden Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmenteSverige är ett klassamhälle. Det finns de som har väldigt mycket och de som, i förhållande till dessa, har väldigt lite. Det understa och mest … read more »

MSAP bjuder på bröd!

17 Day 2,080, 04:52 Published in Sweden Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

eSverige är ett klassamhälle. Det finns de som har väldigt mycket och de som, i förhållande till dessa, har väldigt lite. Det understa och mest utsatta skiktet i arbetarklassen är nybörjarna. Som nybörjare börjar du längst ner på samhä … read more »

MSAP bjuder på bröd!

13 Day 2,072, 15:04 Published in Sweden Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmenteSverige är ett klassamhälle. Det finns de som har väldigt mycket och de som, i förhållande till dessa, har väldigt lite. Det understa och mest utsatta skiktet i arbetarklassen är … read more »

MSAP bjuder på bröd!

10 Day 2,064, 13:54 Published in Sweden Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentDet var ett tag sen senast, men nu kör vi igång igen. Vi inleder stort med 1000 hp per person!

eSverige är ett klassamhälle. Det finns de som har väldigt mycket och de … read more »

MSAP bjuder på bröd!

13 Day 1,986, 07:25 Published in Sweden Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmenteSverige är ett klassamhälle. Det finns de som har väldigt mycket och de som, i förhållande till dessa, har väldigt lite. Det understa och mest utsatta skiktet av arbetarklass är … read more »