Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

Излижано-плукнато [МЗИ]

31 Day 3,351, 13:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПодрав народе.

Во оваа статија сакам да ве информирам за новостите пред се на бојното поле во изминатава недела дена.

Пред да започнам со главната точка на статијата, сакам да ве потсетам за про … read more »

Народноослободителни движења [МЗИ]

37 Day 3,346, 07:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав народе.

Во последниве недела дена се крена голема прашина, незадоволство, нетрпеливост, тролање, па дури и навреди и закани на лична основа, нешто што многу пати досега сме го виделе и можам … read more »

Ред солзи, ред мрсули [МЗИ]

42 Day 3,343, 07:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав народе.

Бурна вечер поминавме вчера во режија на Хрватите и сега би сакал да ве информирам како и зошто дојде до сето тоа лудило и жестока војна.

Како започна се?

Ќе објаснам как … read more »

Црн петок [МЗИ]

26 Day 3,293, 05:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав народе.

Денеска е ден кој сите го очекувавме со нетрпение, знаејќи дека не очекуваат голем број на попусти и изненадувања.Плато во прет … read more »

Halloween викенд [МЗИ]

19 Day 3,265, 11:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДобра ви вечер.

Сакам накратко да ве известам за викендов кој ќе биде во знакот на Halloween.

Настанот ќе трае само овој викенд и ќе имате можност да добиете чоколади кои ќе дваат по 50 енергread more »