Ambient on/off

Помош?

0 Day 2,642, 10:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Се враќам во играва после долго време и гледам немам ни голд ни мкд, ако можете да помогнете да продолжам да играм. 🙂 Благодарам однапред доколку некој донира. 🙂

read more »

Среќа УПМ

0 Day 2,232, 13:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Овој неделниот предизвик ме нервира...

За 10 часа завршува, ова што ми појачува штетата е 8 часа...
Значи треба да станувам во 10 часот за да го земам?
-.- Може ли некако да

read more »

Шега за Грците

12 Day 2,211, 06:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Шега за Грците 😛

Си се запрашал ли зошто на кратата Грците имаат кафеава боја?
Не!
Имаат кафеава боја бидејќи се ГОМНА!
😃 😃 😃
read more »

Subscribers

0 Day 2,126, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ве молам дајте суб на весникот
Ако сакате да дадам и на вашиот пишете го линкот на весникот во коментар и јас ќе ви кажам (ако сакате) број на суб. 😉
Сакам да го земам медалот ама тешко оди...

Благодарам однапред.

read more »

Battle Hero

0 Day 2,024, 13:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


(Сите други резерви ми се искористени)
Македонци, прашував многу играчи како да дојдам до BH, и сите ми кажаа да чувам повеќе време базуки. Еве чувам, си дадов сите голдови за нишани и … read more »