Ambient on/off

Потресна исповед на 26 годишен ХИВ позитивен македонец

1 Day 1,946, 16:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Тогаш имав 26 години. Бев многу успешен, при крај со студиите, со хонорарна работа која ми носеше повеќе пари за џепарлак од што ми требаа. Спортував и добро изгледав. Посебно бев горд на плочките на стомакот, на кои долго работев после болното раски

read more »

ПОДЕЛБА НА 10 Q2 ХРАНА!!!

124 Day 1,914, 10:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Се што треба да направите е:
Subscribe
Vote
Shout
add
и во коментар да напишете број на Vote и Subscribe


За шаут
ПОДЕЛБА НА 10 Q2 ХРАНА!!!
http://www.erepublik.com/en/article/-10-q2-1-2213084/1/20

read more »

НЕШТО ЗА ЗАНИМАЦИЈА

1 Day 1,913, 10:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


[img]http:/[/img] … read more »

Погодете што е ова

9 Day 1,913, 10:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Знам дека имате валкани мисли и знам на што помисливте кога ја видовте сликата. Меѓутоа тоа не е тоа! Во прашање е туку што родено бебе панда, толку мала и без крзно, па лесно се меша со онаa машка работа.

[img]http://www.puls24.mk/upload/VERICA/[/img]

read more »

Subsribe за медал

9 Day 1,823, 07:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Ве молам мавнете SUBSCRIBE ме треба за медал
Враќам SUBSCRIBE само пишете ми во пп
ако не за мене барем за сликиве
[img]http://img856.imageshack.us/img856/[/img] … read more »