Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Add me as a friend.
5. Thanks.

Vineri, ziua 3.461 NewWorld, Templierii sărbătoresc 6 ani de existanță !!!

15 Day 3,460, 09:58 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentMâine, vineri, ziua 3.461 NewWorld și 12 mai 2017 în RL, Templierii sărbătoresc 6 ani de existență!

Cu această ocazie vreau să vă urez tuturor templierilor un călduros … read more »

[Templierii] - Rezultate alegeri PP

41 Day 3,405, 03:15 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisSalutare dragi templieri!

Vreau să incep prin a vă mulțumi pentru încrederea și susținerea acordată! Datorită mobilizării exemplare de care ați dat dovadă … read more »

[Candidatură CP] - Stelistu96

33 Day 3,363, 12:35 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare dragi prieteni, salutare dragi erepublikani!

După o lungă perioadă de inactivitate în modulul media iată că revin în forță cu un articol în care vreau să îmi expun pe scurt argumentele referitoare la candidatura mea la președinția … read more »

Candidatura PP

20 Day 3,008, 04:56 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare dragi prieteni, salutare dragi Templieri!

Dupa o perioada destul de lunga de inactivitate pe plan politic am decis sa revin cu forte proaspete. Ce m-a facut sa revin si sa ma implic din nou in modulul politic este situatia jenanta … read more »

Gradul militar de TITAN

14 Day 2,909, 02:55 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dupa o perioada de peste 3 ani de cand a luat nastere acest cont, iata ca mi-am mai indeplinit un obiectiv. 😃Mai am doar cateva obiective care incerc sa le indeplinesc si sper sa si reusesc … read more »