Ambient on/off

Gazeta-Rilindja Kombetare

10 Day 1,901, 13:40 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Gazeta Rilindja Kombetare ka per qellim qe ti ftoj dhe ti bashkoj gjith Shqiptaret me informimet e reja.
Inspirimi per ta hapur ket gazet ka qene se kemi dashtur qe ti tregojm gjith botes se Shqiptaret kane lindur perseri dhe do i rikthejm

read more »