Ambient on/off

КАКОВ СЕКС САКА МАКЕДОНИЈА????

3 Day 1,960, 11:28 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Му се рика:

Jas sum mlad 24 g iskusno momce. dali ima zenski osobi koj sakaat sex avanturi ili ne se zadovolni od nivniot sexualen zivot. Godini, lik, kilaza, religija, deformacija, visina ili slicni predrasudi nebitni sakam samo da imam sex so

read more »

СВИЊОКОЛ (детално упатство)

2 Day 1,848, 04:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова ми стигна на Маил од пријател.....

Svinjokolj (detaljno uputstvo)

5.30
- Ustajanje
- rakijica (0.3)
- obuci maskirnu uniformu
5.45
- naloži vatru ispod kazana, u kazan sipaj vodu
- proveri da li je svinja jos živa i da li je još u

read more »

Детски школски бисери!!

8 Day 1,672, 04:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Повеќе ја сакам сестрата на мама од мојата. Она ми е тетка, а мојата не ми
е ништо!


На мајките не треба да им се дереме, они се корисни.


Баба е дебела зашто е полна со љубов.


Кога ја болат забите, баба само ги остава во чаша.


Д … read more »

Има една земја на ридестиот Балкан!

7 Day 1,665, 02:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Има една земја на ридестиот Балкан!


На Балканот има една земја која се граничи сама со себе.

Каде живеат најубавите жени, а наталитетот опаѓа.

Каде незапослените најмногу работат.

Каде на најплодната земја живеат луѓе кои гладуваат.

read more »

ЗЛАТНИ ДЕФИНИЦИИ!

3 Day 1,631, 04:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1.ПРИЈАТЕЛ - Личност од машки пол која го поседува „Она нешто“ заради кое никогаш нема да посакаш да одиш во кревет со него.

2.ПРИЈАТЕЛКА - Личност од женски пол која го поседува „Она нешто“ од кое веднаш ти доаѓа желба да ја одведеш во кревет.

read more »