Ambient on/off

ПОЛИЦАЕЦ И КРАДЕЦ (виц)

7 Day 1,311, 12:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Полицаец фаќа крадец. Немоќниот крадец го прашува полицаецот:
- Може ли да одам до пекарата, ќе умрам од глад?
Полицаецот:
- Оди ама веднаш да се вратиш.
Полицаецот го пушта, крадецот бега и не се враќа. Наредниот ден полицаецот го фаќа исти
read more »

ВИЦ--ПАТНИК ВО ЖЕНСКИ ТОАЛЕТ :D

7 Day 1,307, 08:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Еден патник во авионот тргнал кон тоалетот. Машкиот тоалет бил зафатен (а му се брзало), па стјуардесата го упатила во женскиот тоалет.


Пред да влезе го предупредила никако да не ги допира копчињата со натпис: МТВ, БТВ, ИПП и АВТ.

Патникот
read more »

ВИЦ--Е*АТИ СРЕЌАТА !!

6 Day 1,303, 05:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Седел Перо тажен во едно кафуле, пред него на масата кригла пиво. Влегол Блажо, седнал до Перо и му го испил пивото. Перо почнал да плаче, па Блажо го прашал:


- Де бре Перо, за едно пиво ли ќе плачеш сега?

Перо одговорил:

- Ма цел ден м
read more »

На половина пат до ММ медалот !!!

7 Day 1,293, 16:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Креирав Весник не затоа дека сакам да се истакнам како новинар туку само затоа што сакам што побргу да стигнам ММ медалот и сега сум на половина пат до него.Со тоа ми фалат уште 500 суб за да стигнам до него и ве замолил на каков било начин само дread more »

Македонија полека но сигурно станува нова еСветска сила

13 Day 1,287, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Македонија која е многу млада држава во еСветот има направено многу во споредба со постарите држави.еМакедонија во моментот држи 27 региони под своја власт со што тоа не е малку и има 7 од 10те ресурси.Но тоа не е се еМакедонија ја има окупирано рread more »