Ambient on/off

Драги чланови Српског Сабора еДвери

10 Day 1,839, 14:49 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisДраги чланови Српског Сабора еДвери

Част ми је што смо се сви окупили око једне идеје и што сви заједно радимо на остваривању јаче, боље и сложније еСрбије.
У протеклих … read more »

[ССеД] Кандидатура за ПП изборе

23 Day 1,820, 14:59 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis
Поштовани чланови и симпатизери еДвери, епријатељи и енепријатељи

Обавештавам вас да ћу се и овог месеца кандидовати за председника покрета ССеД.
Сви сте сведоц … read more »

[ССеД] Кандидатура + Подела + извештај поделе Едит:подела је завршена

41 Day 1,760, 02:23 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштовани чланови еДвери...

Као председник еДвери ћу се залагати за помоћ почетницима у игри, направили смо традицију за недељне поделе и наставићу са залагањем да све одлуке заједно доносимо … read more »

[ССеД] Подела после избора Едит: подела је завршена

83 Day 1,753, 12:25 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisКао што знате ССеД је по први пут изашао на изборе за CP и остварили смо резултат од трећег места, са 282 гласа што је за 140 гласова више од броја чланова нашег покрета или 100%. Презадовољни смо пост … read more »

Представљање играча Конда357

15 Day 1,749, 15:41 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis
Пошто се сви углавном представљају и причају сами о себи, решио сам да је време као и у свему да се промени концепт. Овом приликом ће други играчи представити играча Конда357 који се кандидовао ѕа пр … read more »