Ambient on/off

До кај стигнавме со плативе бе?!

2 Day 1,851, 05:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Што се случи со плативе наши бе?!
Од кај до кај стасавме!
12 МКД најногу за плата?!
Срамота!
Кај се платите од 35МКД?

http://prntscr.com/m5ntc

Еве од мене една плата 35 МКД па кој ке биде среќникот..

http://prntscr.com/m5nw7

Дај по
read more »

Свежи анимации ајмо! :)

0 Day 1,826, 06:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Кога ке се засрамам од некоја изгубена борба

Кога мислиш дека ке
read more »

Кандидатура за претседател

0 Day 1,824, 15:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

............................................Кандидатура за претседател.....................................

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Subskribe
Ако в

read more »

Повторно анимации :D

1 Day 1,821, 13:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Повторно неколку анимации.
Суб/Воте ако ве насмеаа. 😃

Што ми се иди да направам кога некој зборува дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога ке ме фатат како зборувам дека е
read more »

Поделба на q1 q2 храна Голд Мкд[Завршена]

57 Day 1,821, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Мала поделба.. Трае само 24часа(Може и порано зависи како ке ми дојде со продуктиве)
Во оваа поделба ке доделам храна q1 i q2.
q1 храната ке се доделува по 30
q2 храната по 50
Голдс 3
Значи голдс ке се дели на 3 играчи мора да бидат под 25лвл
read more »