Ambient on/off

Day 3,500 eRep Contest article [Severrus]

15 Day 3,500, 10:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

When I logged in today, I saw disappointment on shouts of people because Admins didn't release anything special for this very special day, 3,500.

But, 3 hours ago, on the Facebook eRepublik fan page, Admins announced yet again, another

read more »

Диктатура - Револуција [ВАЖНО]

31 Day 3,421, 07:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ве молам да ја прочитате статијава, ја пишувам да ве информирам околу Револуцијата, и заедно да одлучиме што ќе се прави што побрзо....


Како што гледате, пробавме со идејата на Феликс, автоматски да се тргне диктатурата кога нема да има п … read more »

Престиж Ловец измена [ЕДИТ 30ти Март]

24 Day 3,416, 07:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[ЕДИТ 30ти Март]
Неофицијално добив информација дека овој медал (Престиж ловец) нема да биде само неделава за настанот, туку ќе остане и понатаму да биде како редовен медал (како БХ, СХ, ЦХ и слично). Значи, би требало да може да се земе и било к
read more »

Кандидатура за Претседател [Северус Снејп]

47 Day 3,364, 12:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво живо народе,

Гледам во последно време стана пракса да не се пишуваат никакви статии, едноставно клише е да се пишуваат кандидатури изгледа, ама ако.. да ја прекршам јас лошата навика 😛

Најавувам дека се кандидирам за функција read more »

On 1st Death Anniversary of Alan Rickman.

7 Day 3,343, 10:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAlan Rickman (21 February 1946 – 14 January 2016)

You will always be remembered! … read more »