Ambient on/off

Perse???

3 Day 1,838, 16:39 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Pershendetje, se pari.
Nuk e di perse por ka qe ca dite qe mua shpejt po me shkojne tanqet q7.
Sot skam hy qe ca dhe hyra tash dhe vetem 4 hits bera, a kam blere vetem 2 tanqe q7 qe domethene 20 hits. Sot vetem me 4 hits me u harxhuan te dyjat, Si

read more »

Zot i Luftes i ri ne eShqiperine tone te dashur

20 Day 1,831, 12:24 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Pershendetje se pari
o7 o>
Verejta nga disa shoke te mi qe Loren Sh ka arrit nivelin e luftes Zot i Luftes. Shume urime per ty Loren Sh dhe na bere krenar qe nje Shqiptar u be Zot i Luftes. [img]http://img832.imageshack.us/img832/6022/[/img]

read more »

Postet ne ZiP, ndihma e lojtareve te rinj, bashkimi me Partine Revolucionare.

13 Day 1,828, 05:35 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

POSTET NE ZiP
Pershendetje, ne me partine tone kemi vendosur qe ti japim postet zyrtare te ZiP, te gjithe jemi nje grup i mire dhe do te mundohemi te bejme gjithcka per partine dhe gjithashtu per eShqiperine 🙂.
Nen-President: [url=http:// … read more »

Bllokim tregtar (trade embargo)

2 Day 1,825, 13:56 Published in Albania Albania Financial business Financial business

Bllokim tregtar jane veprimet e qeverise per te ndaluar tregtine me nj tjeter komb.

Presidenti i shtetit mund te propozoje nje bllokim tregtar ne administracion e nje shteti.

Nese propozimi eshte pranuar nga Kongresi, do te jete e vlefshme nga

read more »

Regjimentet

5 Day 1,822, 10:55 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Cdo njesi ushtarake eshte e ndare neper REGJIMENTE. Secili regjiment mund te kete deri ne 50 anetare - 30 anetare qe kane hyre me deshiren e vete dhe 20 anetare qe jane therritur nga anetaret e regjimentit. Sapo nje regjiment ka 30 anetare,

read more »