Ambient on/off

Министерсво за Здравство Месец Декември

6 Day 2,603, 05:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Здраво
После првиот месец поминат Како министер дојде и вториот месец Како шо знаете во Месецо кој беше еден од оние поактивните месеци полн со војни на македонските бебиња од 200 до 3000 сила имаше секој дневна поделба по 500 здравје имаше денови

read more »

Да Му Помогнеме на Малиот Давид

25 Day 2,596, 13:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Давид Домазетовски е 5 – годишно детенце од Битола кое на 22.12.2014 беше хоспитализирано во Клиничката болница Аџибадем Систина во Скопје.

Давид се наоѓа на одделот за неврохирургија и има тумор на мозокот, поточно изразен Hidrocefalus со голем т

read more »

Собирка Битола (Пријавување и Место)

13 Day 2,583, 08:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден лепотани и лепотици!Бидејќи претходната статија ја напишав пред 10 дена, морам да напишам една завршна, последна статија за Пријавување на присутнтие и местото каде што ке го огранизирамеЗначи:
Кога: 20 Декември 18 часо

read more »

Министерсво за Здравство Месец Ноември

7 Day 2,575, 08:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво
После еден месец поминат Како министер дојде и вториот месец Како шо знаете во Месецо кој беше еден од оние поактивните месеци полн со востанија и војни на македонските бебиња од 200 до 3000 сила имаше секој дневна поделба по 500 здравје и

read more »

Собир во Битола

56 Day 2,562, 12:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Прво ќе ве замолам за по еден глас на статијава за да влезит во топ5 да ја видат сите.


Епа пошто играва е ептен досадна и монотона веќе и секој ден истото та истото. Јас мислам да смениме малце и да напрајме една собиранка да се отпуштиме да се

read more »