Ambient on/off

AkциЈаааааАА

68 Day 1,907, 08:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Гледам последниве 2 дена разни акции како Акција за Subscribe на весниците,Акција за додавање пријатели и слично.Искрено да Ви кажам ваков вид на акции многу ме изненадија и ми се допаѓа што еМакедонците сакаат и се стремат на меѓусебно помагање за д

read more »