Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Official newspaper of the President of eMacedonia

Прво претседателско обраќање [GoodBeer]

59 Day 2,239, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Добро вечер еМакедонијо,

Како прво, нека ни се среќни празниците. Да бидеме среќни и успешни како во РЖ така и во играва. И секако, здравје пред се.

Како второ, им … read more »

Претседателско обраќање [StrvleMKD]

82 Day 2,220, 10:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра ви вечер драги вреѓачи и уште подраги плукачи!

Да ви се обратам на начин на кој вие ми се обративте мене.

СЕ КАНДИДИРАВ ЗА МЕДАЛ! ФАЛА МНОГУ!

Останете ми со здравје и не се нервирајте, губите дел од лепотата!

read more »

Претседателско обраќање [StrvleMKD]

64 Day 2,210, 17:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра ви вечер Македонки и Македонци!

Оваа статија е наменета во врска со актуелното „Кој ги зема парите од банката?“
Да не должам многу, добив одговор од нашиот соиграч UNISTUVAC MKD дека златото кое било во банка било сменето во денари и пре

read more »

Прво претседателско обраќање [StrvleMKD]

47 Day 2,209, 16:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра ви вечер Македонки и Македонци!

Пред се да ви се заблагодарам што гласавте за мене и што ми пруживте шанса да сторам нешто за нашата татковина како нејзин претседател. На тие што се одлучија својот глас да го дадат за мене, сакам да им ка

read more »

ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ [RED TORNADO]

51 Day 2,179, 16:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Почитувани еМакедонци

Изминаа неколку дена по големата победа,
време е Македонија да се врати по своето !


Благодарам на сите што гласаа за мене.
Гласов
read more »