Ambient on/off

25 Maj марш против ГМО!!!!

26 Day 2,005, 12:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


ФБ настан LINK

info: Овој марш се организира со цел да се з … read more »

Желба за обединување или нешто друго!!!???[AsT89]

31 Day 2,004, 10:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

не сум напипал статија доста долго време. Денеска и те како имам причина да напипам.

Македонија од самото создавање на играва сме победелени што од оправдани што од неоправдани причини. Може и јас како поранешен активен играч имам придонесе

read more »

За конгрес [АсТ89]

11 Day 1,585, 23:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво !

Сакам да ви соопштам на кратко дека се кандидирам за конгрес , без многу тупење и празни ветувања , се кандидирам во Southeastern Albania од Републиканска Партија со волјата на нашиот врховен бог ПЕРУН и со ваша помош

read more »

Планот за Ослободување [IN ONE HQ]

30 Day 1,518, 03:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Македонија : Дечки нас не окупираа 🙁
Србија : Немајте гајле браќа ќе ве осолободиме
Полска : Ќе ве ... ама ..
Србија : Е да не можеме одма . Мора малце вие нас да помогнете
Унгарија : о7
Шпаниread more »

Дали имаш почит ? Мене не ми треба ништо друго !

25 Day 1,501, 07:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Деновиве имаше многу турболенции , нов сојуз , напуштање на ОНЕ и приклучување кон други па послем тоа голема пропаганда дека треба да бидеме верни како СЕКОГАШ што сме биле и да останеме верни на својте сојузници , народот не знае повеќе дали да пом

read more »