Ambient on/off

Последен поздрав од мене!

14 Day 2,003, 10:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Конечно дојде денот да се откажам. Со месеци не сум оној играч од порано , а и веќе не е тоа тоа што беше. Порано појако беше шо би се рекло. Поздрав до сите оние со кои делев убави моменти во и вон играта. Не ме заборавајте за собиранки за чуда, сак

read more »