Ambient on/off

PLATO, WAS IT WORTH IT ?!? [S T R]

395 Day 2,022, 07:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
...раздавање за еДуша.


Никогаш ова чудо (поделба) не го направив, еве сега да го направам за да не пропаднат тенкоread more »

ЗБОГУМ, еМАКЕДОНИЈО ! Farewell ! [ STR ]

656 Day 1,627, 11:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Драги мои еПријатели,


Играва ја играв со мерак првите шест месеци. Годината потоа беше само навика. Завread more »

ОДЈАВА [ ПРЕТСЕДАТЕЛ ]

240 Day 1,292, 08:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗапочнав да играм на 25-ти Октомври, минатата година, заедно со Гугле.

Тогаш еМакедонија изгледаше помалку хаотично. Над 90% … read more »

Oбјаснување на офанзивата над Грција [ ПРЕТС ]

159 Day 1,287, 05:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Можеби делува хаотично и неповрзано на прв поглед, но секој напад над Грција е дел од поголем мозаик кој денес решив да read more »

На што сум најмногу ГОРД? [ S T R ]

94 Day 1,287, 01:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПоздрав еПријатели !


Ми останаа уште неколку дена од третиот мандат. Што е доволно – доволно е! 🙂 Од 5ти сеread more »