Ambient on/off

ТОП 5 СТАТИИ (ПОПРАВЕНО)

25 Day 2,704, 17:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Цел ден статиите во топ 5 ми бодат очи (Проработи ОЦД) и морав да ги средам статиите по редослед!

Само немој на Персеј да му текне и 10 обраќање да напише и се да поремети!
И ај ќе ве молам 25 коментари за

read more »

СВЕЖА СТАТИЈА ЗА МИСИИТЕ!

26 Day 2,682, 04:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еве ви нова статија слободно клкајте Endorse и завршете си ја мисијата! А веќе кога сте тука обавезно и коментар за и јас да можам да си ја завршам мисијата од пред 5 месеци. И Vote исто можете у топ 5 да ја отераме па и други да ми пратат некое пари

read more »

ММ Проект 2015

31 Day 2,676, 15:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво браќа и сестри!
Одамна немам напишано статија бидејќи како што сите гледаме играва отиде у П.М.
Денес на шаут видов одлична идеја за размена на претплати за сите оние кои сеуште немаат ММ медал или им фалат претплати за 2,3,4.... медал.
КАК

read more »

Е баш ти фала Платоне!

43 Day 2,533, 15:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

После цела недела безглави кокошки, багови, фрустрации...... денеска добивме прака од Админите во која се извинуваат и во еден дел пишува дека следната награда од турнирот ќе ја добиеме гратис. Односно на пример ако завршиш со 3100 престиж поени ќе ј

read more »

The SHIP is sinking!

12 Day 1,536, 03:53 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentThis is the situation in the game after today’s changes!

If you are smart enough you will abandon ship while you still can!

Admins think that if they … read more »