Ambient on/off

Az utolsó ereptali

72 Day 3,224, 11:46 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Vidáman, szinte fütyörészve zártam be a kaput és ültem ma autóba, hogy elmenjek a talira. Az eső elállt, a forgalom gyér, szinte nulla, lehet táncoltatni a fordulatszámmérőt, mikor az erdők között kanyargó úton kiérek a faluból és belátok egy- … read more »

[Sárgarépa emlékalapitvány] Különdíj a Ninja Pack-ért

17 Day 3,221, 12:18 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKedves maradék!

Elnézést kérek, hogy ez a díj csak most került átadásra, de a játék is lepunnyadt, a kuratórium is szétszéledt, és csak így, utógyújtással tudjuk átadni az erep-történelem legnagyobb hoaxának megalkotásáért a különdíjat
read more »

cikk fsb-nek, hogy mennyit ért a minimálbér projektje

89 Day 3,212, 14:43 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Ez a cikk ennek a kattantnak a kérésére készült, és azt szeretném szemléltetni benne, mennyit változtatott fsb 200.000 HUF-al a minimálbéren. Na most ez a nárcisztikus ámokfutó mindenféle manipulált grafikont varázsolt a cikkeibe, ezzel támasztva … read more »

fsb híres grafikonja a KSH standardja szerint

41 Day 3,211, 11:39 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKedves maradék!

A mai és a tegnapi nap kétségtelenül legtöbb szellemi energiáját felőrlő kérdése fsb grafikonszerkesztési perverzitása volt. Az alapos tudományos vita lezárásaként fsb a KSH (!!!!) egyik grafikonját hozta fel etalonként, íme:
read more »

Búcsú Teleki Kolostól

18 Day 3,198, 10:23 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentElérkezett ez is. Itthagyott minket. Végleg.

Bár még nem sikerült átgondolnom teljesen a tragédiát, tollat kell ragadjak, úgy érzem.

A legnagyobbak egyike volt. Aki végig … read more »